T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / SEBEN - Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

ÖĞRENCİLERİMİZ "KİM BİLİR?" BİLGİ YARIŞMASINDA ÖNEMLİ BAŞARIYA İMZA ATTI.

Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Bolu'da düzenlenen "Kim Bilir?" bilgi yarışmasında İl birincisi olarak bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz burada da önemli bir başarıya imza attılar.

12/A Sınıfı Öğrencileri Yağmur İrem AKSOY,  Hatice YAVUZ ve Kadir ARIKOĞLU tarafından temsil edilen okulumuz 2023 yılında Bolu'da düzenlenen  "Kim Bilir?" adlı bilgi yarışmasında  birinci olarak  bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştı.

Geçen yıl deprem dolayısIyla ertelenen bölge finalleri, bu yıl 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Rize'de gerçekleştirildi.  Bolu ilini temsilen Rize'ye giden öğrencilerimiz, finale  kalarak 18 İl arasında beşinci oldular.

Bolu'da ki bir çok okulu geride bırakarak bölge finallerine katılmaya hak kazanan ve burada da göstermiş oldukları başarı ile bizlere gurur yaşatan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Öğrencilerimize okulda her konuda destek olan ögretmelerimize ve bölge yarışması sürecinde öğrencilerimize rehberlik eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcisi Yeşim ERTEKİN'e teşekkür ederiz.

15-04-202415-04-202415-04-2024

Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 18:21 - Görüntülenme: 121